FRG-avslutning

Ikväll, måndagen den 5 december, har vi i Karlshamn haft avslutning för vår FRG som har haft utbildning under hösten. De ”gamla” FRG-medlemmarna var också välkomna till denna kväll för att sammansvetsa gruppen till en gemensam grupp.

unnamed-25 unnamed-26

Hela gänget är samlat och fyller i FRG-Karlshamns avtal.

unnamed-27

Nu är de påskrivna!

unnamed-24

FRG-ansvariga David Eriksson och Lars-Peder Johansson har att göra.

unnamed-13

Våra nyutbildade FRG-medlemmar. Nu har vi flera språk i vår grupp.

unnamed-19 unnamed-16 unnamed-17

Nöjda FRG-medlemmar som tackar för diplom och namnbricka till våra FRG-ansvariga. De hämtas under varma applåder!

unnamed-1

En stor eloge till våra duktiga FRG-ansvariga Lars-Peder Johansson och David Eriksson. De i sin tur tackade för all hjälp de fått under höstens utbildning till våra duktiga FRG-ledare. Monica Kristoffersson, Anita Robért, Boel Holström, Eva-Britt Johansson, Lena Nilsson och Margareta Olander.

Jag som ordförande tackar er alla för att ni på ett bra sätt har skött alla kontakter och fixat med god fika till alla utbildningstillfällen! Ni är guld värda allihop!

/Johanna Jonsson, ordförande i Civilförsvarsförbundet Karlshamn

unnamed-4

Ikväll var vi 29 FRG-medlemmar från Karlshamn på plats för att välkomna de nyutbildade och tillsammans bli en gemensam grupp.

unnamed-22 unnamed-23 unnamed-20

Kvällens meny bestod av traditionell svenskt julmat och libanesisk mat i en härlig blandning. De flesta provade mat från båda kulturerna. Allt avslutades med kaffe och pepparkaka och kardemumma skorpa.