Svenska Blå stjärnan 100 år

Ikväll har tre FRG- medlemmar från Olofström deltagit i en föreläsning som Svenska Blå stjärnan genomför på 3 platser i landet med anledning av deras 100 års jubileum.

Under kvällen fick vi lyssna på Robert Ter Horst som är leg veterinär på Distriktsveterinärerna samt insatschef på Jordbruksverket. Han har mångårig erfarenhet av att leda krisarbete när dödliga smittor utbrutit i olika besättningar runtom i landet. Han talar om nutid och framtidens utmaningar. Vi fick också lyssna på Charlotta Didriksdotter Sjöberg hon är instruktör i krisberedskap och leder kurser i stab och informationsstöd för civil stab på Lottakåren. Hon har varit på plats vid naturkatastrofer i olika delar av världen.

En mycket trevlig kväll med bra föreläsare!

 

unadjustednonraw_thumb_1279 unadjustednonraw_thumb_127a unadjustednonraw_thumb_127b

Lämna en kommentar