För dig som ny

På ”För medlemmar” på civil.se finns nu en menyrubrik som heter ”För dig som ny”. Hemsidan innehåller mycket bra och vederhäftig information men i ett första skede kan det ta lite tid att hitta om man inte använder sig av sökfunktionen. Vi har därför samlat användbara länkar under ”För dig som ny”. Länkarna är inte statistiska utan kompletteringar och ändringar sker när det är påkallat. Har du själv förslag till länkar som ska läggas till (eller tas bort) får du gärna mejla till webbred@civil.se.

 

Direktlänk till ”För dig som ny”

2 kommentarer på “För dig som ny

  1. Robert

    Måste säga att det känns lite tragikomiskt att läsa en sådan här nyhet och sedan efter febrilt letande i menyerna inte kunna hitta ”För medlemmar” någonstans på sajten… Kanske vore en idé att lägga en länk till den omnämnda sidan i artikeln, eller allra minst ett tips om var man hittar den? :)

    För 1 år sedan · [Svara] ·
  2. Självklart ska det finnas med en länk. Tack för att du uppmärksammade det hela. Länken finns nu på plats!

    För 1 år sedan · [Svara] ·

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*