10-pct-sedlar_collage_gamla_1000_50_20_high

Skänk dina ogiltiga sedlar till Civilförsvarsförbundet

Glömde du lösa in Selma eller kanske någon annan av de sedlar som blev ogiltiga nu i sommar? Ingen fara! Du kan skicka dem till Riksbanken och få dem inlösta mot en avgift. Verkar det jobbigt? Skänk dem till Civilförsvarsförbundet så löser vi in dem och använder pengarna i Civilförsvarsförbundet. Du slipper besväret och stödjer samtidigt vår rikstäckande verksamhet. Skicka sedlarna (ogiltiga sedlar) i ett kuvert till Civilförsvarsförbundet, Box 2034, 169 02 Solna. Tack på förhand!

2 kommentarer på “Skänk dina ogiltiga sedlar till Civilförsvarsförbundet

 1. Thomas Forslund

  Hej,
  Bra ide´att kunna skänka sedlar till er. Vi skickade idag och ska snart besöka en gammal släkting som har många gamla sedlar- så vi skickar då fler. Suveränt att de kommer er till nytta. Initiativet är ett utmärkt exempel på att förbundet är innovativt! Vänliga hälsningar Thomas

  För 1 år sedan · [Svara] ·
 2. Anita Forsell

  Håller med föregående skribent. Jag hittade några sedlar i ett skåp som jag kommer att posta så snart det går. Mvh/ Anita

  För 9 månader sedan · [Svara] ·

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*