Krisberedskapslådor kvar att låna

Vi har i dag gått igenom alla ansökningar om att få låna krisberedskapslåda till krisberedskapsveckan i maj. Alla som har sökt har fått låna och lådorna kommer att skickas ut senast i början av nästa vecka. Vi har dock flera lådor över och vi vill uppmana er förening eller ert distrikt som inte redan har sökt att söka. Vi kommer att behandla de ansökningar som kommer in löpande och nu är det först till kvarn som gäller. Läs mer och ansök på http://www.civil.se/medlemmar/ansokan-om-att-fa-lana-krisberedskapslada/

 

2 kommentarer på “Krisberedskapslådor kvar att låna

  1. Agnar Helgason (Civilförsvars föreningen Klippan.)

    Vi I Civilförbundets föreningen i Klippan Önska låna ei sådan låda…

    För 1 vecka sedan · [Svara] ·

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*