Ge en gåva

Civilförsvarsförbundets insamlade medel öronmärkas för uppbyggnad av en stipendiefond. Undantag är för särskilda insamlingar, exempelvis ”Vilja att hjälpa Ukraina”. Civilförsvarsförbundets lokalföreningar kommer att kunna ansöka om stipendier för att uppmärksamma goda insatser från enskilda medlemmar eller andra. Avgörande för när stipendier kommer att kunna börja delas ut är naturligtvis hur mycket gåvor som kommer in till det gåvobankgirot.

Stipendiefonden kommer att vara en del av Civilförsvarsförbundet och hanteras av förbundsstyrelsen. Storleken på fonden och gjorda utdelningar redovisas i förbundets årsredovisning.

Driver du företag kan du också bidra till verksamheten genom att annonsera i förbundets nyhetsbrev såväl som www.civil.se. Mejla till gava(at)civil.se om du vill göra det eller har frågor. Du kan även ringa 08-629 63 60.

Din gåva sätter du in på vårt bankgiro 378-4477 (Sveriges Civilförsvarsförbund). Insättning kan göras direkt från din internetbank.
Betalar du med kuvert-giro hittar du länk till bankgiro-avi här.

 

Tack för din gåva!

 

Pågående insamlingar

VILJA att hjälpa Ukraina

Civilförsvarsförbundet genomför åren 2016-17 projekt i Ukraina. Projektet genomförs i samarbete med Forum Syd.

Vi samarbetar med Röda korset i västra Ukraina med programmet Säkrare barn och äldre samt FRG. Integration av internflyktingar ska involveras i programmet.

Din hjälp behövs. Märk din insats med UKRAINAHJÄLP.

Bankgiro 378-4477 (Sveriges Civilförsvarsförbund).

Avslutade insamlingar

Vilja att hjälpa i samarbete med Sveriges Stadsmissioner

Vilja att hjälpa Sveriges Stadsmissioner var en särskild insamling till förmån för hemlösa som under 2015 samlade in 4 936 kr. Intäkterna av insamlingen gick till inköp av nödvändigheter för hemlösa i form av hygienartiklar, värmande pläd, sockor, plåster mm. Insamlingen är avslutad och gåvorna överlämnades 21 december 2015.

Salabranden

Om du vill skänka pengar till Salabranden kan du använda vårt bankgiro 378-4477. Märk insättningen med ”Skogsbranden”. Pengarna kommer att gå till drabbade och till de som hjälpte till i samband med skogsbranden.
Till och med 2 januari 2015 hade 931.254 kronor samlats in.

På grund av det höga antalet ansökningar vi har fått in, stänger vi nu ansökningen. Ansökningarna överstiger de medel vi samlat in.

 

 

Ge en gåva

Ge ett ekonomiskt bidrag genom en penninggåva.

Läs mer

Testamente

Du kan stödja vår verksamhet genom att testamentera en gåva.

Läs mer

Julkort

Köp julkorten från Civilförsvarsförbundet och stöd verksamheten.
Du kan köpa julkorten året runt, så länge vi har i lager.


Läs mer

Medlemsnål

Visa att du stödjer Civilförsvarsförbundet, köp en medlemsnål.

Läs mer

Minnesgåva

För att hedra minnet av någon som gått bort kan du ge en minnesgåva.

Läs mer

Aktieutdelning

Skänk din aktieutdelning direkt till förbundet. Utdelningen blir då skattefri.

Läs mer

Tillsammans skapar vi ett säkrare och tryggare samhälle. Bli medlem!