Hitta Vilse LOGGA

Till Hitta Vilses klubbsidor

 

Gå med i klubben du också! Fyll i dina uppgifter längre ner.

 

Hitta Vilse-klubben är till för alla barn och ungdomar. Här i min klubb får du träffa mig Hitta Vilse och mina vänner Gottfrid, Hembert och så Kattis och Roffe.

Vi gillar att lära ut hur man klarar sig om man går vilse eller det blir strömavbrott. Så du kommer nog att få ett och annat tips och lite idéer på experiment och sådant som du kan göra tillsammans med dina föräldrar.

Det kostar inget att bli eller vara medlem i klubben. Ibland kommer vi att skicka ett nyhetsbrev, inbjudningar eller något annat som vi tror kan intressera dig.

Då och då skickar vi ut mejl till föräldrar med sådana tips som mest föräldrar är intresserade av. Därför vill vi att du även skriver vad föräldern/föräldrarna heter och en mejladress som vi kan använda för att mejla. När du blivit medlem får du också nyckeln till klubbsidorna och kan skriva ut ditt diplom och sätta upp på väggen.

Tappar du lösenordet kan du mejla till brev@hittavilse.se.

Logga in på Hitta Vilses klubbsidor – klicka här (eller i menyn till vänster).

 

Välkommen till klubben!

 

Mer om Civilförsvarsförbundets barnutbildningar finns här!

 

OBS! Du måste göra en anmälan per barn.

Uppgifterna i formuläret sparas i Hitta Vilse-klubbens medlemsförteckning. Mejladresserna används för utskick till klubbens medlemmar. Viss information vänder sig till medlemmarna och annan information till medlemmarnas föräldrar. Genom att skicka iväg formuläret godkänner du att vi sparar uppgifterna. Är du under 18 år bör du be om lov från vårdnadshavare.