Bekräfta ditt deltagande efter du fått utskick med information om kursen:

När du fyller i formuläret rekommenderar vi att du använder ditt mobilabonnemangs data, undvik öppna nätverk. Detta formulär skickas via en öppen sida, vilket om du undviker allmänna wi-fi nätverk, normalt inte innebär något problem. Vi har inte möjlighet att ta emot informationen per telefon eller mejl.

Vid kurstillfället får du en reseräkning där du fyller i kontouppgifter och andra uppgifter som behövs för att utbetalning ska kunna ske. Tänk på att du är garanterad en plats på kurstillfället och boende först när din kursbekräftelse kommit in.

I februari 2018 kommer Sveriges Civilförsvarsförbund att börja använda sig av Kivras digitala brevlåda när vi skickar ut din lönespecifikation. Kivra är en gratis brevlåda. Du som mottagare behöver omgående registrera dig på Kivras hemsida www.kivra.se. Det krävs Mobilt BankID för tjänsten. Du kommer att få ett meddelande när du har fått ny post.

Vill du läsa mer om Kivras digitala brevlåda, gå in på www.kivra.se. Om du har några frågor kontakta Civilförsvarsförbundets kansli på info@civil.se.

Civilförsvarsförbundet har valt att använda Kivra då det i Personuppgiftslagen (PUL) och i den kommande EU-förordningen, GDPR, som träder i kraft den 25 maj 2018, framgår att man ska vidta nödvändiga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda och hantera personuppgifter.

Genom din kursbekräftelse samtycker du till att dina personuppgifter används under kursen och tills eventuell utbetalning är klar. Du samtycker även till att ditt namn och eventuella allergier överlämnas till boende och kursarrangör.

Kursbekräftelse