websida_hem

Några av våra medlemmar under Nationaldagen 2016

CFF Bohus

Föreningen Civilförsvarsförbundet Bohus är en frivillig organisation som utbildar, informerar och hjälper. Vi ska verka för att invånare i Ale och Kungälv får sådan kunskaper och färdigheter att de kan agera på ett riktigt sätt i svåra och onormala situationer. Som medlem i föreningen kan du lära dig mycket inom många olika områden, kunskaper som du sedan kan förmedla till andra människor.

Välkommen som medlem i Civilförsvarsförbundet Bohus.

 

FRG Kungälv

FRG (Frivilliga Resursgruppen) består av människor som kan kallas in på begäran av kommunen i utsatta lägen, till exempel vid snöoväder, skogsbrand eller när något annat extraordinärt inträffar som kräver mer resurser än vad kommunen har i normala fall. FRG förstärker, avlastar eller kompletterar samhällets resurser. Medlemmar i FRG kommer från alla samhällsgrupper och yrken.

Man måste fyllt 18 år för att få vara med men vi har ingen övre gräns, alla kan hjälpa till. Vi har uppgifter som sträcker sig från admimistration och ledning till fordonsmekaniker och elektriker. Är du också angelägen om att vårt samhälle ska fungera även vid en kris, då kan du vara med i FRG.  Välkommen med din intresseanmälan till FRG Kungälv

 

 

https://www.facebook.com/FRGKungalv/