Camp Lost till helgen

Camp Lost till helgen

Av: Anders J Andersson

Skapad: 29/10/2010 18:52

På söndag åker jag och Joel Sundberg till Camp Lost norr om Ludvika. På plats finns redan flera funktionärer från Civilförsvarsförbundet lokalt och från olika delar av landet. Det ska bli spännande. Lägret är också en del av Civilförsvarsförbundets bröllopsgåva till vår beskyddare, kronprinsessan Victoria, och hennes make, prins Daniel. Presenten består i ett ungdomsutbyte mellan ungdomar aktiva i Civilförsvarsförbundet och ungdomar från Tensta norr om Stockholm, som kanske efteråt vill engagera sig i förbundets ungdomsverksamhet. Mer om Camp Lost kommer i nästa Civil (nummer 9/10 2010) och här på webben. Joel och jag hoppas kunna lägga upp några bilder sent på söndag kväll innan John Blund tittar förbi.

Läs först!


Kommentarer

8 kommentarer på “Camp Lost till helgen

  1. Pingback: mlm charter member

  2. Pingback: forum

  3. Pingback: steeze

  4. Pingback: forum

  5. Pingback: Making Money Online Earn A 6 Figure Income at Home

  6. Pingback: зеркало гидры

  7. Pingback: agencia de viajes en managua

  8. Pingback: Rome tour

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*