Dorotea fick diplom

 


Kommynstyrelsens ordförande Christer Eriksson (t.v) får diplomet av Doroteas ordförande Stefan Eriksson (t.h).

Civilförsvarsförbundet Dorotea placerade ut 8 stycken hjärtstartare under första halvåret genom projektet Hjärta att hjälpa. Med den siffran var de bäst i landet och kan titulera sig som förste vinnare av hjärta att hjälpa utmärkelsen.

Den 29 november under kommunfulmäktigemöte i medborgarhuset i Dorotea delades priset ut. Priset består av 3000 kronor som föreningen kan handla för i Civilförsvarsförbundets e-butik och ett diplom.

Tävlingens andra etapp avgörs i dagarna. Priset kommer att delas ut till den förening som bidragit till flest utplacerade hjärtstartare under andra halvan av året. Om Dorotea kniper första platsen igen återstår att se.

 

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*