Civil nu i butiken

Civil nu i butiken

Av: Anders J Andersson

Skapad: 21/10/2011 11:11

Tidningen Civil finns nu att beställa direkt från butiken på www.civil.se. Perfekt för alla lokalföreningar som vill göra egna aktiviteter och vill visa upp exempel på vad vi gör i Civilförsvarsförbundet. Varje nummer av Civil behandlar alltid någon del av vår verksamhet, exempelvis utbildningar, frivilliga resursgrupper, Hitta Vilse och hjärtstartare. Dubbelnummer rymmer av naturliga skäl mer än ett enkelnummer. Utgåvor från ett års utgivning (rullande) finns tillgänglig i butiken. När ett år har gått går återstående exemplar till pappersinsamlingen. Vid beställning i butiken räknas Civil som annat gratismateriel, det vill säga att en hanteringsavgift tillkommer per beställning samt porto. Beställning kan naturligtvis göras i samband med beställning av annan material från butiken.

Läs först!


Kommentarer

25/10/2011 11:57

Rapportera

11 kommentarer på “Civil nu i butiken

 1. Pingback: dating coach

 2. Pingback: forum

 3. Pingback: forum

 4. Pingback: forum

 5. Pingback: CBD for pet

 6. Pingback: the hidden wiki

 7. Pingback: visit the site

 8. Pingback: Software Development Company

 9. Pingback: theater movies

 10. Pingback: Plumber And Heating Services

 11. Pingback: Bat Mitzvah gift ideas for best friends

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*