Glöm inte att skapa en användare

Efter lite drygt 2 månader med nya hemsidan är det endast 176 medlemmar som skapat en användare på nya civil.se. Jag skulle rekommendera alla medlemmar att skapa en användare. Anledning?

 • Ni kan själva uppdatera era kontaktuppgifter i MAX
 • Ni får tillgång till de privata nyheterna som publiceras på förstasidan.
 • Ni får tillgång till privata sidor (ex så finns en privat sida i menyn på Om oss -> Det gör vi -> Hjärta att hjälpa)
 • Ni kan efter 1 godkänd kommentar kommentera fritt (dock måste man få 1 godkänd per förening för att kommentera fritt i den föreningen)
 • Ni får tillgång till föreningens privata sidor och inlägg

Andra saker som behöver en användare är: Möjligheten att stå som kontaktperson på föreningenssida, få tillgång till specialsajter (t.ex instruktörernas sida) och kunna vara webbansvarig på föreningens sajt.

Så gå in och läs guide till nya civil.se och skapa en användare. Jag kan berätta att det ligger en privat nyhet på förstasidan just nu som alla icke användare inte kommer åt. Till er som har en användare: kom ihåg att logga in när du besöker hemsidan.

Önskar er en trevlig helg.

2 kommentarer på “Glöm inte att skapa en användare

 1. Harriet Bouvin

  Vänligen se inte dessa rader som någon elak kritik, är jag tacksam! Vid möjlighet till utskrift, såsom exempelvis info ang vatten, lämpligen tillse att webbmaster införskaffar kompetensen för att tillhandahålla sådana utskrifter som inte förutsätter en samtidig utskrift i form av en, såsom här, bild också på en säl, så att bilden därmed med mängder av färg av nödvändighet måste erhållas. Det är dyrt för den enskilde användaren o det är oförsvarbart ur också miljösynpunkt, är min uppfattning.. Med vänlig hälsning //HB

  För 9 år sedan · ·
  • Tack för dina synpunkter Harriet. Tills den kompetensen är införskaffad så får jag tipsa om att kopiera in texten i en textredigerar innan du skriver ut. /Joel

   För 9 år sedan · ·