bild5

Bilder från Almedalsveckan

Första veckan i juli befann sig Civilförsvarsförbundet på plats i Almedalen. I montern visade vi upp Hjärt- lungräddning och hjärtstartare med ett stort intresse från besökarna. Här kommer ett par bilder från veckan.

För mer information om Almedalen hänvisas ni till blogginlägget Civilförsvarsförbundet i Almedalen av Anders M. Johansson och Full fart i Almedalen av Anders J Andersson.

Tack till våra sponsorer Sparbankernas Riksförbund, SalusAnsvar, Medidyne/Zoll samt Traume Vandrarhem.

(Klicka på bilderna för större)

Foto: Ulrika Hammargård

3 kommentarer på “Bilder från Almedalsveckan

 1. Hej Joel!
  Ett utmärkt arrangemang. Här fanns tydligen mycket folk i rörelse. Har du någon uppfattning om hur många besökare som aktivt tog del av innebörden av att ha tillgång till en hjärtstartare i närområdet?
  Hn/ Kaj

  För 9 år sedan · ·
  • Hej,
   Då jag inte befann mig på plats har jag lite svårt att besvara din fråga. Jag har skickat den vidare till de som var där och hoppas att någon av dem ger dig ett svar :)

   För 9 år sedan · ·
 2. Hej K-A!
  Tack för din fråga!
  Montern var väldigt uppskattad av allmänheten och det var en strid ström, varje dag, av besökare i olika åldrar, även om ålderskategorin barn och ungdomar dominerade. Vi behövde aldrig göra någon skarp insats med hjärtstartare utan fick nöja oss med att plåstra om någon skadad besökare.
  Jag tror jag talar för oss alla när jag säger att det gör vi gärna om!

  För 9 år sedan · ·