90konto

Ge en gåva – ny flik på civil.se

Civil.se har fått en ny flik som heter ”Ge en gåva”. Där samlar vi all information om hur du kan gå tillväga för att stödja Civilförsvarsförbundet ekonomiskt. Insamlingen sker genom våra 90-konton, som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Inkomna medel går till förbundets ungdomsverksamhet och kampanjen ”Hjärta att hjälpa”.

Gå direkt till sidan för ”ge en gåva”: www.civil.se/gava

En kommentar på “Ge en gåva – ny flik på civil.se

  1. Tack för möjligheten att skänka ett bidrag direkt till ”Hjärta att hjälpa” och uppmärksamma Civilförsvarsförbundets insats, istället för att behöva gå via andra organistioner. Ett bra initiativ i kommande jultider är att be arbetsgivare och andra att skänka en summa till kampanjen istället för att skicka blommor och andra gåvor till kunder,leverantörer och anställda. Ett bidrag till en hjärtstartare tjänar vi alla på!

    För 9 år sedan · ·