Tack alla ni som gör skillnad!

En idéburen verksamhet, som gör skillnad för medborgarna, har som sin allra viktigaste resurs de engagerade och kompetenta medlemmarna, ni som på olika sätt är med och gör verksamheten och bidrar till Civilförsvarsförbundets värdegrund blir allt mera verklig.

Även om olyckor och kriser visserligen inte tar semester, står vi nu inför en period av året som jag hoppas bidrar med positiva värden i form av vila och rekreation för alla er. Ett stort tack för era förtjänstfulla insatser hittills under året! Jag hoppas ni får en skön fortsättning på sommaren.

 

 

2 kommentarer på “Tack alla ni som gör skillnad!

 1. Anna Thilén

  Varför är den sk bloggen öppen för allmänheten när den används för intern kritik – se Olofströmsinlägget. Om jag inte redan var medlem skulle jag faktiskt tveka att gå med då ett sådant inlägg tyder på interna konflikter inom föreningen och sånt vill jag givetvis inte ha i en förening som ska vara ”samhällsnyttig”. Skapa ett debattforum med inloggning! Och utbilda de förtroendevalda så de kan organisationen – beslutsgång mm-

  För 8 år sedan · ·
  • Hej Anna, Tack för din synpunkt! Vi har funderat ett tag på hur man ska kunna lösa det på bästa sätt, och nu har vi börjat med att helt enkelt endast tillåta Nyheter på startsidan. Vi har tidigare haft ett debattforum och det kan bli aktuellt igen i framtiden.
   /Malin, webbdredaktör

   För 8 år sedan · ·