Civilförsvarsförbundets akutgrupper

Civilförsvarsförbundets akutgrupper, som kvalitetsäkras genom att de måste följa de riktlinjer som förbundsstyrelsen har antagit för verksamheten, gör skillnad för människor som skadas i samband med framför allt sportsliga evenemang av olika slag. Skador kan drabba både utövare och åskådare.

Akutgrupperna, som för närvarande finns i Östergötland, Blekinge, Kristianstad, Västra Götaland, Värmland och Örebro, gör omvittnat betydelsefulla insatser med väldigt nöjda arrangörer som uppdragsgivare.

2 kommentarer på “Civilförsvarsförbundets akutgrupper

  1. Vi är dock fler som gärna vill ha akutgrupper. När är nya handledningen klar?

    För 5 år sedan · [Svara] ·
  2. Pingback: Music for fun about conspiracy and idiocracy and aliens

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

*