72timmar-logotype

Är du förberedd när en kris inträffar i samhället?

Den som ansvarar för din livsmedelsförsörjning vid en kris ska vara redo för uppdraget. Du vill väl inte gå hungrig, törstig eller behöva frysa vid en krissituation? För att klara detta har vi ett kostnadsfritt erbjudande. Vi vill också att den som ansvarar för din livsmedelsförsörjning vid en kris ska vara förberedd!

Under de första 72 timmarna vid en kris är det du själv som är ansvarig för din egen livsmedelsförsörjning. Du förväntas nämligen att klara dig själv under tre dygn utan hjälp från myndigheterna.

Att vara ansvarig för sin egen livsmedelsförsörjning vid en kris är ett stort ansvar som kräver förberedelser. Med rätt kunskap klarar alla av det. Därför vill vi hjälpa dig att ta steget till ett självständigt liv även vid en kris.

Vårt utbildningskoncept 72-timmar ger dig kunskap om kommunens krisberedskap och hur du själv hanterar konsekvenserna av en kris. Utbildningen tar en timme och ger dig den grundläggande kunskap om krisberedskap som var och en av oss behöver.

Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse på www.civil.se/72-timmar

 

En kommentar på “Är du förberedd när en kris inträffar i samhället?

  1. Pingback: Hur förberedd är du? - BergmanspojkenBergmanspojken