collage-hemberedskap-brandkunskap-280

Webbutbildning Hemberedskap + Allmän brandkunskap jan och feb 2021

Ha koll på att hemmiljön är trygg och säker! Välkommen att delta i någon av våra kurser (á 2 tim) om Hemberedskap + Allmän brandkunskap på nätet.
Anmäl dig till någon av de digitala kurstillfällena!

Sveriges Civilförsvarsförbund håller digitala kurser om vad man bör tänka på och hur man kan förbereda sig för en trygg och säker hemmiljö. Kurserna är kostnadsfria och du får gärna även bjuda med och anmäla en vän.

Våra instruktörer går igenom de grundläggande behoven av värme, vatten, mat, sömn och information, och hur man förebygger och hanterar till exempel brand, strömavbrott, avsaknad av vatten, ljus och värme.

Anmäl dig genom formuläret här nedan (ett formulär per person) och kryssa i vilka av datumen som du kan delta: 21, 26, 27, 28, samt  2 , 3 och 4 februari.

Kursen hålls på kvällstid klockan 18-20. Vi bekräftar din anmälan med datum och en länk där du ansluter dig med utskickad kod.

Hemberedskap är den grundläggande delen i utbildningen Din trygghet
som består av flera delkurser:

Hemberedskap (obligatorisk)
Hemberedskap i utemiljö
Allmän brandkunskap
Första hjälpen med HLR
Säkrare seniorer
Säkrare tillsammans med barn

 

Anmäl dig via det här formuläret:

Anmälan Webbutbildning 2 tim Hemberedskap + Brandkunskap, 2021

Genom att klicka på Skicka godkänner du att personal och instruktör från Sveriges Civilförsvarsförbund kontaktar dig för att informera och erbjuda utbildning i den kurs du valt. Dina kontaktuppgifter kommer inte att lämnas ut till någon annan och kommer inte att användas i andra sammanhang.