8696568-origpic-3bc4cc

Utflykt med snöskor – övning i att samarbeta!

Hej alla!

Här kommer ” en snabb puck” i form av inbjudan till Utflykt med snöskor – övning i att samarbeta!

Lördagen den 28 februari 2015 kommer vi att traska ut tillsammans på ett litet äventyr med snöskor. Du behöver inte ha någon tidigare vana från att gå med snöskor. Du behöver inte ens ha någon vana från att vara ute och motionera.

Snöskor får du låna, och det som behövs är ett glatt humör, stabila ingångna skor, kläder efter väder, en ryggsäck innehållande matsäck, kanske några grillkorvar, en vattenflaska med rent vatten att dricka.

Ett par isdubbar, en kniv och en kikare är heller inte så dumt. Har man en skid – eller fjällpulka så kan den också få slinka med.

Det här blir en skön övning i att kunna samarbeta och försöka tänka smart! Inom gruppen kommer vi att ha olika förutsättningar beträffande ålder, smidighet och kondition. Vi kommer att med hjälp av snöskor och pulkor ta oss från punkt A till punkt B genom snölandskapet och vi ska ha hela gänget med oss och packningen.

Väl framme vid punkt B blir det korvgrillning och trevlig samvaro vid öppen eld innan vi traskar tillbaka till punkt A där vi har parkerat våra bilar.

Platsen för vår övning är Gettjärn vid Björkberget i Gagnef. Samling klockan 11:00 på det ställe där vi ska träffas för att alla ska kunna hitta rätt. Datumet är som sagt lördagen den 28 februari.

Känner du dig sugen på att hänga med? Tag chansen! Tänk på att det här blir en fantastisk bra övning med människor som bara måste samarbeta på ett vettigt sätt för att alla ska få ha trevligt och att alla ska må bra. Ingen kommer att behöva hamna utanför eller på efterkälken.

OBS! Deltagarantalet är begränsat till 15 deltagare, så vi behöver en föranmälan via mail. Övningen är kostnadsfri.

Har du frågor angående själva utrustningen kontakta Christina Walles på telefon 070-3543505.

Hoppas vi ses!

Med vänliga hälsningar

Ann-Kristin Herrman, ordförande

Civilförsvarsförbundet Gagnef-Leksand.

Telefon 070-5242275.

2 kommentarer på “Utflykt med snöskor – övning i att samarbeta!

  1. Låter som ett fantastiskt äventyr som jag gärna skulle deltagit i.
    Anette

    För 6 år sedan · ·

Lämna en kommentar