Medlemsbladet 2018

Föreningen har avhållit följande möten och aktiviteter.Årsstämma den 27 feb.Ett 25tal medlemmar kom.Ordf berättade om året som gått.Styrelsen har avhållit 6 st styrelsemöten.För ett kåseri berättade Lennart Norrgren om sina 40år i försvaret.Mac Persson berättade om framtida försvaret.Senare avnjöts smörgåstårta och kaffe.

Föreningen bjöd in sina medlemmar den 10 juni till Åstorp, Civilförsvarsförbundet firade 80år.En trevlig och intressant dag.Vi besökte stenbrottet i Åstorp, samt gruvmuseet, Nyvång där man en gång i tiden brutit stenkol.

Lunch och kaffe under dagen.

FRG-utbildningen startas åter upp under våren.Vi skall få fler att gå med.Susanne är den som nu är ansvarig för FRG.

Under våren skall ordf undersöka om vi kan göra ett platsbesök på Perstorp räddningstjänsten.Föreningen har ett förråd på Garnisonen.Detta skall tömmas på sådant som inte behövs.FRG gruppens utrustning kommer att förvaras här.

Lämna en kommentar