tag-arstaberg-jonnangsoderlundResepolicy

- vid centrala kurser anordnade av Civilförsvarsförbundet.

Vid bokning av resor till och från kursplatser gäller:

Om samma kurs arrangeras på flera platser i landet ska i första hand den plats väljas som innebär kortaste  resvägen. Restidsersättning utgår ej.

Välj i första hand kollektiva färdmedel. Allmänna kommunikationer, som tåg eller buss är oftast det bästa alternativet. Taxi ersätts i regel inte och går ej att boka via BCD Travel.

Flyg får endast användas då den totala restiden för enkel resa,  med andra färdmedel än flyg, överstiger sex timmar.

Resor ska beställas i så god tid som möjligt före kursstart för bästa pris, senast i samband med din kursbekräftelse. Beställningen görs genom BCD Travel 010-456 16 20. Tänk på att ha aktuellt projektnummer redo vid beställning (finns i ditt kursbrev).

I februari 2018 började Sveriges Civilförsvarsförbund att använda sig av Kivras digitala brevlåda när vi skickar ut din lönespecifikation. Kivra är en gratis brevlåda. Du som mottagare behöver registrera dig på Kivras hemsida www.kivra.se för att få din lönespecifikation. Det krävs Mobilt BankID för tjänsten. Du kommer att få ett meddelande när du har fått ny post. Vill du läsa mer om Kivras digitala brevlåda, gå in på www.kivra.se. Om du har några frågor kontakta Civilförsvarsförbundets kansli på info@civil.se.

 

Kurspolicy

- vid centrala kurser anordnade av Civilförsvarsförbundet.

För att kunna delta på våra kurser krävs det att du är registrerad och betalande medlem i Civilförsvarsförbundet eller annan försvarsorganisation. Deltagande under hela kursen krävs för att bli godkänd.

Förbundskansliet bokar mat och logi under kurstiden. I möjligaste mån bokas enkelrum. Om du önskar bo i dubbelrum och dela med någon så meddela detta vid din kursbekräftelse. Slutlig hotellbokning görs i samband med kursbekräftelsen så se över och boka din resa innan du lämnar din bekräftelse. Mat och fika ges under kurstiden.

Meddela eventuella förhinder i god tid innan kursstart. Vid avbokning efter din kursbekräftelse tillkommer en avbokningsavgift på 500:- som faktureras dig. Läkarintyg krävs vid eventuella förhinder till att delta på kursen.

På endagskurser ingår ingen övernattning.

 

 


Ansvarig för sidans innehåll: utbildning@civil.se