Information om fallolyckor – Balansera mera

Information om fallolyckor – Balansera mera

D nr 4.3-9246/2018

Under kampanjveckan Balansera mera var det många aktiviteter runt om i landet, och det har skrivits mycket om fallolyckor i media. Ett stort tack till alla er som bidragit till att genomföra olika aktiviteter på ett trevligt och professionellt sätt. Och många av er planerar aktiviteter senare i höst/vinter.

Socialstyrelsen deltog på Seniormässan i Älvsjö där vi fick möjlighet att träffa målgruppen. Vi hade många fina samtal och delade ut mycket material, årskalender, broschyr, träningsprogram mm.

Allt material som finns på www.socialstyrelsen.se/balanseramera går givetvis att beställa och använda även fortsättningsvis. En nyhet är att balans- och träningsprogrammet nu finns tryckt och är beställningsbart. Du som inte beställt årskalendern för 2019 eller behöver ytterligare exemplar kan fortfarande beställa den.

Vi kan också meddela att det blir en kampanjvecka även nästa år. Många har meddelat att de redan nu börjar planera för nästa års kampanj av Balansera mera.

I slutet av november/början på december kommer vi att följa upp hur ni arbetat med kampanjen och vad ni tyckte om Socialstyrelsens arbete. Det kommer att bli i form av en webbenkät.

-Socialstyrelsen-

Lämna en kommentar