Medlemsmöte på Vegabaren den 27 oktober 2021

 

Civil Haninge höll en uppskattad medlemskväll på Vegabaren den 27 oktober. Ordförande inledde med att berätta lite om styrelsens arbete sedan årsmötet och uppmärksammade med en stor applåd föreningens FRG-ansvarige Mikael Olergård och hans ställföreträdare Lena Vilmar som under pandemin organiserade en kontaktpunkt med 17 frivilliga som lyckades utföra 275 nödvändiga ärenden till människor i riskgrupp. 

Kvällens inbjudna talare var Martin från bloggen vardagsprepping.se som satte oss in i en preppers värld och förberedelser för krisen. Det blev roliga diskussioner och igenkännande kommentarer. Vi åt naturligtvis hamburgare då vi satt i Sveriges äldsta hamburgerrestaurang! Stort tack till Carlo Taccola som lät oss hålla medlemskvällen på Vegabaren.

img_4266-1 img_4267-1 img_4271

 

Lämna en kommentar