OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 nya HLR instruktörer

Idag utbildade Civilförsvarsförbundet 4 nya HLR instruktörer (Vuxen-HLR med hjärtstartare). Huvudinstruktör Peter Asmund kontrollerade kursdeltagarnas utbildningsståndpunkt och kontrollerade därefter hur dem genomför sina förberedda träningsuppgifter. Teorin varvades med praktiken. Dagen bjöd på djupa diskussioner, mycket skratt samt intensiva övningar. Det bör påpekas att en av kursdeltagarna överlevde hjärtstopp utanför sjukhus i fjol. Det var både spännande och inspirerande att höra hans berättelse om livräddningsinsatsen.

 

P.S. En av de nyutbildade instruktörer hör till Civilförsvarsförbundet Stockholm.

3 kommentarer på “4 nya HLR instruktörer

  1. Lycka till alla!

    För 6 år sedan · ·
  2. Härligt. Det är bara att säga ”Grattis till er alla” och lycka till med era framtida kurser.

    För 6 år sedan · ·

Lämna en kommentar