Ungdomsläger

Är du 15 till 25 år, gillar överlevnad och är sugen på en utmaning samtidigt som du lär känna andra ungdomar från hela Sverige? Då kan Civilförsvarsförbundets ungdomsläger något för dig. Läger genomförs om sökta medel erhålls. Inga läger är inplanerade 2016.

Huvudtemat för alla läger är överlevnad utan all vardaglig lyx som rinnande vatten, elektricitet och sköna sängar. Allting anpassas till säsongens tema vilket kan innebära att man sover ute i snöstorm, marscherar i stekande sol eller försöker göra upp eld med tändstål och surved.

Har du några frågor? Mejla oss på ungdomslager@civil2.se

Camp Home

Camp Lost

Sommarläger

Vinterläger

Lägret är till för dig som vill testa på att överleva i tätorten utan spis, vatten, toa, värme och lyse.Under lägrets gång får du lära dig allt om överlevnad och genomföra mycket praktisk övning på din nyvunna kunskap.Förbered dig på 3 dagar du sent ska glömma fullt med äventyr och nyvunna vänner. I mörker och höstkyla mitt ute i skogen får du under tre dagar testa att överleva på naturens villkor.Under lägret delas du in i en grupp som tillsammans ser till att ni har förutsättningarna för att klara lägret.Efter lägret har du alla kunskaper om hur du på bästa sätt överlever i naturen. . I solens hetta får du prova på överlevnad under svettiga förhållanden.Lägret lär dig att leva på naturens villkor.Att klara en sommar i skogen är vardagsmat efter detta läger. Vinterlägret är vårt tuffaste läger och kräver både god fysik och erfarenhet från tidigare läger.Vi genomför bland annat en skidmarsch på 15 km med utrustning och erbjuder möjligheten att övernatta i snön.De tuffa prövningarna skapar starka band mellan dig och de andra deltagarna.
Förkunskaper:
Inga
Förkunskaper:
Inga
Förkunskaper:
Inga
Förkunskaper:
Erfarenhet från tidigare läger
Tid:
3 dagar
Tid:
3 dagar
Tid:
3 dagar
Tid:
3 dagar
Pris:
200 :-
Pris:
250: -
Pris:
200 :-
Pris:
200 :-
Mer info:

Mer info:

Mer info: Mer info: