Kungsörsdagarna 1 september

Då var det dags igen för den årliga tillställningen. Det som numera går under namnet Kungsörsdagarna. De håller på fredag och lördag vecka 35, alltså nu i helgen.

Som vanligt står FRG Kungsör i Pinnparken med information om oss och saker som är bra att ha hemma vid oförutsägabara som stör vår vardag. Vi pratar självklart om vår verksamhet och är alltid intresserade av fler som är intresserade av att hjälpa till när det behövs.

I år hade vi tillexempel folk vid några av de bränder som stört mångas vardag. Vi har bemannat staber, incheckningar med mera. Det berättar vi gärna mer om när du kommer och träffar oss vid vårt tält i Pinnparken.

Michael kommer finnas på plats runt 10.00 den 1 september. På lördagen. Och sätta upp tält med mera. Ni medlemmar som vill hjälpa till och medverka är välkomna att ringa honom eller skicka ett mail. Se utskickat mail och sms.

Vi håller på till klockan 15.00. Hoppas vi ses!